Ønsker du deg et penere smil?

Vi forstår at et vakkert smil ikke bare handler om tannhelse, men også om selvtillit og velvære. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av estetiske tannbehandlinger som kan forbedre utseendet og symmetrien i tennene dine.

 

Tannlege Anne Caroline Mørner Staurset hos Tyholmen Tannlegesenter

Tannlege Anne Caroline Mørner Staurset

Et naturlig og vakkert smil ved hjelp av moderne teknikker og materialer

Vi tilbyr tjenester som tannbleking, tannfargede fyllinger, porselensfasader, tannkroner og tannbroer. Disse behandlingene kan hjelpe med å rette opp misfargede tenner, korrigere tannskjevheter, lukke mellomrom mellom tennene og gjenopprette tannstrukturen.

Dersom misfarging er overfladisk tilbyr vi airflow som er en skånsom og effektiv rens av tennene.

Om missfargingen har satt seg i tennene og man ønsker lysere tenner tilbyr vi tannbleking. Utskifting av gamle fyllinger, skallfasetter eller kroner kan også være alternativer for å få et penere smil. Snakk med tannlegen om dine ønsker.

Porselensfasetter er tynne, skall-lignende tannhette som plasseres over den synlige delen av tennene for å forbedre utseendet.

Tannimplentater kan benyttes til å forbedre utseendet på tennene og smilet. Tannimplantater er kunstige tannroter som plasseres i kjevebeinet og brukes til å erstatte tapte tenner.

BehandlingPris
Airflowkr
Tannbleking, blekeskinne over- og underkjevekr 3 600
Tannfasetterkr
Tannimplantater, en tann ca.kr 24 000

Kontakt tannlegene for timebestilling, ring 37 02 29 40.

Spør kjeveortopeden om usynlig tannregulering

Tradisjonelt har tannregulering vært assosiert med metalliske bøyler og synlige festemidler. Men moderne tannreguleringsteknikker har utviklet seg betydelig, og nå finnes det flere diskrete alternativer som kan oppnå ønsket resultat uten å påvirke ditt utseende negativt.

En populær estetisk tannreguleringsmetode er usynlige reguleringer, som for eksempel gjennomsiktige skinner eller skall som diskret plasseres over tennene. Disse er nesten usynlige og gir et mer behagelig alternativ til tradisjonelle reguleringer. De er også avtakbare, slik at du kan spise og rengjøre tennene dine uten problemer.

Tannregulering kan brukes til å rette opp tannstillinger eller kjevebitt for å forbedre utseendet på tennene. Vi tilbyr to alternative behandlinger for deg som ønsker «usynlig» tannregulering. Disse er:

Clear aligners

Tennene flyttes ved hjelp av en serie tynne, gjennomsiktige plastskinner eller såkalte «clear aligners» som framstilles ved hjelp av avansert datateknikk. Pasienten bytter til en ny skinne hver til annenhver uke. Denne teknikken ble tidligere brukt kun på mindre estetiske korreksjoner hvor pasienten etterspør en lite synlig behandlingsmetode. Teknikken har de senere år blitt mer nøyaktig og forutsigbar og ved vår klinikk brukes det nå ved et stort utvalg av bittavvik.

«Usynlig» tannregulering med Incognito-brackets-system

I dette tilfellet limes brackets som er spesialtilpasset til pasientens tenner på innsiden av tennene. Reguleringen blir helt usynlig, men det kan ta tid å venne seg til klossene og til å snakke normalt og tydelig. Dette er utstyr som lages i Tyskland individuelt tilpasset hver pasient, i tillegg er denne teknikken mer komplisert og tidskrevende å utføre for tannlegen. Av disse grunnene er behandlingen ca 75-100 % dyrere enn vanlig regulering.

Vi er sertifiserte brukere av Incognito-brackets-system.

Plastskinnen clear aligners er vist på modellen til venstre, og «usynlig» tannregulering med Incognito-brackets-system til høyre.

Vurderer du tannregulering? Kontakt spesialistene for timebestilling, telefon 37 02 55 33.

Tannlege Axel Bergman, spesialist i kjeveortopedi hos Tyholmen Tannlegesenter i Arendal

Kjeveortoped Axel Bergman

Estestisk behandling

Våre tannleger og spesialister hjelper deg med et penere smil

Estetisk tannbehandling dekker flere ulike behandlinger, og utføres for å forbedre utseende på tennene og smilet ditt.

På Tyholmen Tannlegesenter har vi et team bestående av tannleger og reguleringstannleger.

Kontakt Anne Caroline Mørner Staurset, Per Lauvdal, Preben Stenersen (tannleger) eller Axel Bergman (spesialist tannregulering).

Ønsker du deg et penere smil?
Vårt mål er å gi deg et smil du kan være stolt av. Ta kontakt med oss på Tyholmen Tannlegesenter for å utforske mulighetene innen estetisk tannbehandling og starte veien mot ditt drømmesmil.