Vårt største mål er å gi deg det friske, sunne, rette smilet du alltid har ønsket deg.  Vi skjønner at det å få kjeveortopedisk behandling er en stor avgjørelse for deg og vår praksis vil gjøre vårt ytterste for at behandlingen skal gå så smidig som mulig for deg, og gi deg beste mulig resultat. Vi benytter oss av siste teknologi og tilbyr en rekke sikre og skånsomme behandlingsalternativer som er designet for å gi deg den individuelt tilpassede behandling du fortjener.

 

Et nytt smil starter med en første konsultasjon

Ved første besøk hos oss vil behovet for tannregulering bli vurdert og diskutert.  Du får muligheten å bli kjent med vårt team og lære mer om kjeveortopedi. Vi ser på hvordan vi på best mulig måte kan behandle din bittfeil med hensyn til tidspunkt, apparatur, behandlingstid og egne ønsker. Pasienten får vite hva behandlingen omtrent vil koste. Hvis det er nødvendig kan det i noen tilfeller være aktuelt å ta et røntgenbilde allerede på første konsultasjon.

Hvis det foreligger et bittfeil og det er ønskelig med behandling, vil vi samle inn de data vi trenger for å få utført en fullstendig behandlingsplan. Vi vil da ta de nødvendige røntgen bilder, fotografier og avtrykk til gipsmodeller slik at vi kan planlegge den videre behandling. Etter at vi har utført en behandlingsplan møtes vi igjen for å gå igjennom denne sammen og for å skrive en behandlingsavtale.

Hvis det er for tidlig i pasientens tannutvikling å begynne med tannregulering, vil vi avtale et nytt innkallingstidspunkt.

Vi vil gjerne svare på eventuelle spørsmål dere måtte ha, og ønsker å gi den informasjonen dere trenger for å avgjøre hvilken behandling som vil være den rette for deg.

 

Velkommen til Tyholmen Tannlegesenter
Bestill time for konsultasjon hos kjeveortoped her 

 

TOP