Som ny pasient er det viktig for oss at vi blir kjent med deg og at du blir kjent med oss. Du har kanskje hørt om oss via venner, familie eller kolleger og nå har du kanskje sett deg litt rundt på vår hjemmeside.

 

Vi tilbyr moderne tannbehandling som er smertefri!

 

Mange er engstelige og urolige for hva som skjer ved det første besøket og derfor er det viktig å vite at den første behandlingstimen, som vi har satt av god tid til, er helt smertefri. Vi bruker digitale bilder og digitalt røntgen for å skaffe oss en oversikt over forholdene i munnen din. Det er også viktig for oss å høre hva du ønsker og hvorfor du kommer til oss.

Før du kommer inn til den første timen vil du få utlevert et helseskjema som det er viktig at du fyller ut så nøyaktig som mulig. Nyere forskning har vist at tannhelse har nær sammenheng med generell helse og det er derfor viktig at vi får vite om du bruker medisiner eller lider av noen sykdommer. Enkelte sykdommer kan til og med gi mulighet for trygderefusjon og derfor er det viktig at vi får korrekte opplysninger om din helsetilstand.

Til det første besøket setter vi vanligvis av ca 30 minutter. Etter besøket, når du har gått, bruker vi også tid på å gå gjennom de bilder og funn vi har gjort. Betaling utføres med kort  eller kontant.
Om en større behandling skal utføres vil vi som regel dele opp behandlingen i flere faser. Om det finnes infeksjoner i munnhulen er det viktig at disse behandles først. Det er også viktig at munnhygienen er bra før en større behandling iverksettes.

 

Og sist, men ikke minst, er det viktig å presisere at all moderne tannbehandling er smertefri! Nye teknikker innebærer mindre boring og også innen kunnskap om bedøvelse har det skjedd svært mye de siste årene. 

 

Velkommen til Tyholmen Tannlegesenter.
Bestill time hos tannlegene her 

 

TOP